Novi Sad
10.04.2015.
08:30 > 12:57
Nakon jučerašnjeg izgubljenog meča na Karađorđu od Napretka, u FK Vojvodina prozvali su  glavnog sudiju meča, Srđana Jovanovića iz Beograda.
  • Opozicija

    15.04.2015 12:41
    Dali sam u pravu????
    Juče u SC "V.Boškov" su omladinci predvodjeni Stamenićem, Petrovićem, Fimićem i Milićem pobedili "Smešni prvi tim Vojvodine" sa 2-1!!!! Vodila deca 2-0. sramota, sramota.
    Uprava napolje!!!!!!
    Jesu vam i juče bile krive sudije ????
  • Realista

    11.04.2015 15:49
    Predsedniče Zajednice Prvoligaša !
    Prvo naučite Vaše fudbalerčiće da:
    1. u trku prenesu loptu sa svoje polovine na protivničku.
    2. naučite svoje pulene da tačno dodaju makar svaki peti pas
    3. naučite svoje pulenčiće da je fudbal muška igra gde dva igrača mogu da se snagom tela bore za loptu
    4. naučite ih da šutnu loptu makar u pravcu protivničkog gola
    5. stavite nekog pravog golmana na gol, npr. Rockova iz Sloge
    6, Naučite reprezentativca Babića da šutne loptu desnom nogom i da go!!!!!!

    Kad to sve otklonite onda pričajte o sudjenju!!
  • Dejan

    11.04.2015 12:19
    Ko jos ide na stadion[dokolicari i placeni navijaci]da gleda ovo djubre od trcanja za loptom pa posle utakmice u kafanu.Bas su skolovani nasi fudbaleri.Po bolonji.Kukala nam majka sa takvim fudbalom.
  • Opozicija

    11.04.2015 11:54
    A pogubljeni golman Žakula...
    Vanju ova lopta sigurno ne bi preletela...

    Watson i Radmilo su potpuno u pravu!!!
    Omladinsku školu treba da vode fakultetski obrazovani kadrovi, kursirani na fudbalskim akademijama evropskih velikana a ne seljaci iz PM..
    Smešno je šta su polupismeni menadžeri napravili od ovod tima (u talu sa Novakovićem Grujićem, Kosanovićem i dr.)...
    U ovoj situaciji moraju da igraju u prvoj postavi Ćurko, Stefan Petrović, Desančić, Fimić, Stamenić, Asani, Milić Nikola..
    Zašto predsedniče ne objasniš zašto je iz omladinaca otišao Zeljković Dušan koji će sutra biti drugi Piksi!!! Jel Ti možda Novaković objasnio da je to "Interes kluba"??
    To su pravi igrači i budućnost Vojvodine a ne ovi napumpani šarlatani koje guraju a već sutra se neće ni čuti za njih! A vi će te dotle u drugu ligu!!
  • Vasa

    10.04.2015 18:40
    Sudac nije kriv
    Bio sam na Karađorđu. Sudac uopšte nije uticao na rezultat. Žao mi je Vojvodine.
  • daaa

    10.04.2015 14:42
    Ajde bre nemamo ekipu da mozemo da napravimo nesto. Kako smo dovodili igrace tako i igramo
  • Marijan

    10.04.2015 13:13
    Smešno!!
    Da li ste svesni da ste izgubili utakmicu od dva mala crnca (koje su nahvatali na nekoj plantaži ili su u Grčkoj po plaži prodavali kišobrane i narukvice) koji su došli u Novi Sad i pobedili!? Ni krivi ni dužni! Deca koja nose dres "Vojvodine" nisu zaslužila da dohvaćaju lopte koje odu sa strane! Potpisujem da u Čereviću ima četiri igrača bolja od ovih koji nose dres "Vojvodine"! Zahtevamo od svih gradskih struktura da se hitno iznađe način da se pomogne "Vojvodini", da se dovede sposobna uprava koja se razume u fudbal, da se u rad s klubom uključi što više starih igrača (legendi kluba), da se ološ koji gleda da se ogrebe o sedenje u loži (mislim na novosadsku "političku elitu") protera sa stadiona i da se napravi prava selekcija dece koja može da igra u "Vojvodini". Ovom sr..nju mora da dođe kraj! Nećemo više da gledamo da dres "Vojvodine" nose "tatini sinovi" koji s ovim sportom nemaju pojma, već moraju da igraju kako bi se sujete njihovih novokomponovano-bogatih očeva zadovoljile! Bojkot svih utakmica do ispunjenja zahteva!
    P.S. Bio sam sinoć na stadionu, i neću više tamo otići dok se ovi zahtevi ne ispune!!!
  • Huncut

    10.04.2015 13:08
    Gledao tekmu preko tv-a, zato sto me Vosine zadnje igre ne vode na stadion. Igra je bila katastrofa, nigde napada nigde pasa, nigde nista...nije sudija kriv. Vosa ce me imati do groba, ali mora nesto da se menja, puno ne valja. Ruovodstvo razmisli, pa ispravljaj...
  • Radmilo Holpert

    10.04.2015 13:02
    Trla baba lan
    Ovu priču, Šćepanoviću (akcent je na prvom slogu!) možeš da pokušaš da prodaš onima koji nisu bili na utakmici. "Vojvodina" (a veruj pratim je već decenijama) nikada nije imala slabiji tim, lošijeg trenera i nesposobnije rukovodstvo! Na stranu što je (kako se u loži čulo od ljudi koji su bliski upravi!) utakmica bila dogovorena da se odigra nerešeno, ova jadna deca ne bi do sledećeg četvrtka dala gol! Pa na šta ovo liči? Setimo se prijatelji kako je "Voša" igrala pre godinu dana u kvalifikacijama za Ligu Evrope!!! Ono je bio put za dobru "Vojvodinu". E, onda se pojavi nova vlast i instalira svoje "sposobne" kadrove (školovane i stručne, kao što su svuda postavljeni - od ministarstava do direktorskih mesta) i počinje potop našeg kluba. Ko se normalan čudi što nas je sve manje na stadionu (a pri tome ne zaboravite da je ulaz na istok bio besplatan!!!)? Ova farsa zvana srpski fudbal je u totalnom blatu i ovo su verovatno poslednji trzaji! Što bi rekao vaš omiljeni premijer: "Prosto nam je neprijatno koliko nam dobro ide!" Mani se zato priče o sudijskim nepravdama. Sudija jeste grešio, ali onoj deci pomoći nema. Ili pravite igrače (kako je moglo kad je Panta (stariji) bio direktor omladinske škole?) ili katanac na bravu! Dosta je sprdnje s klubom kakav je "Vojvodina"! Hoćemo u Novom Sadu da gledamo kvalitetan fudbal s momcima koji su prošli "Vošinu" školu, a ne da igraju oni čiji tate mogu da pokrpe rupe u budžetu kluba. Ili radite, ili se gubite!
  • Minja

    10.04.2015 12:57
    trla baba lan...
    Scepanovicu odlazi, nemas pojma
  • Lale sa zapada

    10.04.2015 12:54
    Da je Voša u više navrata pokradena, to stoji. Ali ko je juče bio na stadionu, mogao je da vidi da smo igrali očajno. Sudij se u potpunosti pogubio, ali Voša je ta koja ni poštenu priliku nije napravila. Ne može se uvek tražiti krivac sa strane. Idemo dalje! Vojvodina, jedna jedina!
  • 10.04.2015 12:35
    Anonimus
    Čule sudije da će Vojvodina dobiti 7%, pa da oduzmu, odmah šta pripada Kruševcu, Čačku, NIšu...
  • 10.04.2015 12:31
    smeta istima
    Kojima smetaju i košarkašice Vojvodine...
    Neće valjda trofej u NS?!
  • 10.04.2015 12:13
    "Koliko im poljoprivreda trpa para..."

    Jesi ti pri čistoj svesti? Poljoprivreda (naročito u Vojvodini) je veći gubitaš od železare.
  • zdrav razum

    10.04.2015 12:10
    Kakav ocaj od tima i igre, moj predsednice, kako sudije ne smetaju rukomentnom klubu Vojvodina koji melju sve redom?
    Da li su vam i sudije smetale kada ste prodavali ceo tim, ispadali i brukali se u Evropi?
  • FCV 1914

    10.04.2015 11:50
    @anonimus
    Dobro je Jovo napisao - zvijezda, ne zato što mi tako ovde govorimo, već aludira na poreklo njihovih novosadskih navijača.

    Što se jučerašnjeg meča tiče, mi očajni, čarapani sramotni. Tolikog foliranja i izležavanja bi se i Španci postideli.
  • gaskoin

    10.04.2015 11:36
    Tole odlazi
  • ОКО

    10.04.2015 11:23
    Купују време
    Јуче је био крив Џими, данас судије!
    Једино они који, у сред сезоне, продају најбоље играче (више од пола тима) нису никада криви.
    Треба им још мало времена да, ако се укаже прилика, продају још неког играча. А после ... нека други брину.
  • Smeta

    10.04.2015 10:25
    Beogradu
    Beogradu smeta Vojvodina, u svakom smislu. Koliko im poljoprivreda trpa para u njihove guzice toliko im i smeta i nikada nisam razumeo zasto. E tako isto i sa fudbalom, ne daj boze da Vojvodina ili Spartak osvoje prvenstvo. A tek da ne kazem da je ne daj boze da se mozda malo Sombor grad digne iz mrtvih (jer je mrtav). Ma ne daj boze da se kod nas desi da se nesto osim Exita decentralizuje. A i Exit se pokusavao oteti vec 1000 puta. Smesno, strasno, tuzno, ne znam sta je.
  • watson

    10.04.2015 09:41
    pogledati pa komentarisati
    gledao sam utakmicu. Napredak je zasluženo pobedio...nažalost. Ako su uopšte bilo šta zaslužili i jedni i drugi. To nije fudbal, pre je neki hrkljuš ili gvoš. Katastrofa. Po nižim ligama u srbiji se igra lepši fudbal od ovog. Realno voša plaća ceh prodaji svih glavnih igrača.
  • 10.04.2015 09:28
    @Jovo
    Ne kaže se ZvIJezde, već Zvezde, bar u ovim krajevima Evrope.
  • Jovo

    10.04.2015 08:40
    A kad smo izgubili od zvijezde rekao si da se necemo oglasavati o sudjenju do kraja prvijenstva? Sta je sada ovo Scepanovicu?
  • Vojvodina Republika

    10.04.2015 08:36
    Rekao bih da je ovo suštinsko, ne samo fudbalsko pitanje.

    Sve ostalo posledica je nedostatka odgovora na njega još od "jogurt" revolucije '88.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna